تبلیغات در پین گفت‌وگو روبیکا فقط با چند کلیک

مراحل برندسازی یک محصول (آموزش 9 مرحله برندینگ)

مقالات مارکتینگ | سمیه رفیعی | تاریخ بروزرسانی : ۳۰ مرداد ۱۴۰۳

بررسی کامل مراحل برندسازی یک محصول

تصور کنید که برای فروش محصولات خود دیگر به اجرای کمپین‌های فروش‌محور متکی نباشید؛ مردم با رغبت آن‌ها را بخرند و به‌‌طور خودجوش، به دیگران هم معرفی کنند.

رؤیای هر کسب‌وکاری این است که روزی به این مرحله برسد. مرحله‌ای که بخشی از بازاریابی‌ محصولاتشان توسط مردم انجام شود و دیگر تمام هزینه‌هایشان را صرف ترغیب آن‌ها به خرید نکنند. در این صورت، وقت و هزینۀ بیشتری برای تمرکز بر بخش‌های دیگر خواهند داشت؛ می‌توانند مجموعه را گسترش دهند، فرایندهای داخلی خود را بهبود ببخشند یا کمپین‌های هدفمندتری را برای حفظ مشتریان فعلی خود طراحی کنند.

برای تحقق این رؤیا، باید برند و محصولتان، ملکۀ ذهن مخاطبان شوند و به جایگاهی ثابت در بین آن‌ها برسند. این کار تنها با استراتژی برندینگ و ساخت برند ممکن است. در این مقاله، به شما توضیح می‌دهیم که برندینگ به چه معناست و چگونه می‌توان مراحل برندسازی را با موفقیت طی کرد.

 

برندینگ چیست؟

برندینگ یا برندسازی به تمام اقداماتی گفته می‌شود که کسب‌وکارها انجام می‌دهند تا تصویری برجسته‌ از محصول، خدمت و مجموعۀ خود در ذهن مخاطبان بسازند. این استراتژی هویتی انسانی – با ویژگی‌های رفتاری و ظاهری خاص خود – به شرکت‌ها می‌بخشد و ارتباطی حسی بین آن‌ها و مشتریان شکل می‌دهد.

توجه: مراحل برندسازی یک محصول متفاوت است؛ چراکه شما هنگام برندینگ محصول، یک محصول مشخص را در نوک پیکان تمام کمپین‌های تبلیغاتی و بازاریابی قرار می‌دهید؛ ولی در برندینگ شرکتی، طیف وسیعی از محصولات و خدمات به نام شرکت ارائه‌دهنده درگیرند.

ابتدا، بیایید مراحل برندینگ را بررسی کنیم و سپس به نحوهٔ پیاده‌سازی برندینگ محصول بپردازیم.

دوره جدید و رایگان آموزش تولید محتوای تبلیغاتی
دوره جدید و رایگان آموزش تولید محتوای تبلیغاتی

در این دورهٔ ۴ ساعته با کمک اساتید باتجربه یاد می‌گیرید چطور بنر، ویدیو و متن تبلیغاتی عالی و موثر را خودتان آماده کنید تا بازدهی تبلیغات را چند برابر کنید!

مشاهده دوره arrow-left

در ۹ مرحله، برندی موفق بسازید

ساخت برند در یک شب ممکن نیست و شاید لازم باشد سال‌ها برای آن وقت و هزینه صرف کنید؛ اما در هر نقطه از مسیر که باشید، یک اشتباه کوچک می‌تواند تمام آنچه را که ساخته‌اید، خراب کند و شما را باز به نقطۀ صفر برگرداند. در بدترین حالت، برای همیشه حمایت و جایگاه خود را در بین مردم از دست می‌دهید.

برای دوری از این اتفاق، باید استراتژی خود را بر پایه‌ای محکم بنا کنید و قدم‌های ابتدایی مراحل برندینگ را به‌درستی بردارید. در این صورت، برندی قدرتمند می‌سازید که در برابر هر زلزله‌ای مقاوم خواهد بود و به‌راحتی ویران نمی‌شود.

به همین خاطر، اجازه دهید به سراغ معرفی مراحل برندسازی برویم:

 

۱. هدف کسب‌وکار خود را تعیین کنید

هر برند موفقی یک هدف قدرتمند و متمرکز دارد. این هدف همیشه مبنای تلاش‌ها و فعالیت‌های کسب‌وکار قرار می‌گیرد، اجازه نمی‌دهد از مسیر درست خارج شود و در نگرش مشتریان، کارمندان و بازار نسبت به آن تأثیر می‌گذارد.

اگر در تعیین هدف خود سردرگم هستید، از دایرۀ طلایی سیمون سینک (Simon Sinek) استفاده کنید و سه سؤال زیر را پاسخ دهید:

  • چه چیزی (What): محصول یا کسب‌وکار شما چه ویژگی‌هایی دارد؟ و چه ارزشی به مشتری ارائه می‌دهد؟
  • چگونه (How): چگونه می‌توانید متفاوت از رقبا باشید؟ مزیت رقابتی و نقطۀ تمایز شما نسبت به آن‌ها چیست؟ و چرا باید مردم به شما توجه کنند؟
  • چرا (Why): چرا این مجموعه شکل گرفته است؟ و می‌خواهد چه مشکلی را حل کند؟

 

۲. رقبای خود را بشناسید

با شناخت رقبا متوجه می‌شوید که چه جایگاهی در بازار دارید و باید به کجا برسید؛ همچنین نقاط تمایز و قوت خود را کشف می‌کنید و می‌توانید برای قانع‌کردن مخاطب، روی آن‌ها مانور دهید. برای این کار، ابتدا سؤالات زیر را بررسی کنید:

  • کدام شرکت‌ها رقیب اصلی شما به حساب می‌آیند؟
  • چه موفقیت‌ها و شکست‌هایی داشته‌اند؟
  • محصولات آن‌ها چه ویژگی‌هایی دارند؟
  • مشتریان و کاربران وب، چه چیزهایی دربارۀ آن‌ها می‌گویند؟
  • از چه کانال‌های آفلاین و آنلاینی برای بازاریابی خود استفاده می‌کنند؟

داده‌هایی را که به دست می‌آورید، در یک جدول وارد کنید و مقایسه‌ای بین آن‌ها و اطلاعات مجموعۀ خود انجام دهید. کدام دغدغۀ مشتری در این بازار نادیده گرفته شده است که محصول شما می‌‌تواند به آن پاسخ دهد؟

 ۳. مخاطب هدف خود را تعیین کنید

تمام کسب‌وکار شما حول مخاطب می‌چرخد؛ مأموریت و پیام شما را رفتارها، نیازها و سبک‌ زندگی او مشخص می‌کنند. نمی‌توان همۀ مردم و بازار را مشتریان خود دانست و رضایت تمام آن‌ها را جلب کرد؛ بنابراین باید بخشی از بازار را انتخاب کنید.

برندهای مختلف مایع‌ ظرفشویی را در نظر بگیرید. آن‌ها محصولی یکسان دارند؛ اما هر یک بر سگمنت متفاوتی از جامعه تمرکز کرده‌اند:

  • دورتو با شعار «بوی تمیزی می‌دهد» و شخصیت عمه‌خانم، افرادی را انتخاب کرده است که به تمیزی و براق‌کردن ظرف‌ها اهمیت می‌دهند.
  • خاکستر با شعار «بدون پارابن» به سراغ مصرف‌کنندگانی می‌رود که نگران سلامت خود هستند و از مواد شیمیایی و سمی دوری می‌کنند.
  • پریل هم می‎گوید: «فقط یک قطره کافی است» و روی سخنش کاربرانی هستند که به‌صرفه‌بودن محصول برایشان در اولویت قرار دارد.

 

شعار دورتو

 

می‌توانید مخاطب ایدئال خود را بسازید. از خود بپرسید می‌خواهید چه کسی مشتری شما باشد و این شخص از چه ویژگی‌ها و عادت‌های رفتاری‌‌ای برخوردار است. سپس، براساس همین پرسونا، استراتژی‌های بازاریابی خود را تدوین کنید.

تا اینجای کار، با ۳ مرحله از مراحل برندسازی آشنا شدید. ادامهٔ مسیر به انجام صحیح این ۳ مرحله گره خورده است؛ بنابراین توصیه می‌کنیم کمی وسواس به خرج دهید و از آن‌ها سرسری نگذرید.

خبرنامۀ یکتانت را از دست ندهید!
خبرنامۀ یکتانت را از دست ندهید!

هر هفته یک محتوای اختصاصی همراه با جدیدترین مقالات، اخبار و نکات آموزشی بازاریابی و تبلیغات را برای شما می‌فرستیم.

۴. مأموریت و چشم‌انداز خود را مشخص کنید

داشتن یک چشم‌انداز و مأموریت مشخص به شما کمک می‌کند تصمیم‌های درستی بگیرید و فرایندهای هدفمندتر و مؤثرتری تعریف کنید.

  • چشم‌انداز (Vision):

در چشم‌انداز هدف بلندمدت، رؤیا یا آیندۀ ایدئالی  را تعریف می‌کنید که می‌خواهید روزی به آن برسید. این هدف می‌تواند آرمانی و احساسی باشد. برای مثال، دیزنی‌لند چشم‌انداز خود را این‌گونه تعریف کرده است:

همۀ مردم خوشحال باشند

چشم‌انداز به کارمندان برای تلاش بیشتر و عملکرد بهتر انگیزه می‌دهد و آن‌ها را نسبت به کارشان متعهد می‌سازد.

  • مأموریت (Mission):

مأموریت به کارهای در حال انجام شما گفته می‌شود و باید در نهایت، شما را به چشم‌اندازتان برسانند. به عبارتی، مأموریت مشخص می‌کند چگونه و با انجام چه کارهایی به چشم‌انداز خود می‌رسید.

باز هم برگردیم به دیزنی‌لند؛ مأموریت این کمپانی «سرگرم‌کردن، آگاه‌ساختن و الهام‌بخشی به مردم سراسر جهان با قدرت داستان‌سرایی، خلاقیت و فناوری‌های نو» تعریف شده است. مأموریت این مجموعه را می‌توان در محصولات، خدمات و تبلیغات آن به‌وضوح دید و همۀ آن‌ها به چشم‌انداز آن یعنی خوشحال‌کردن مخاطب ختم می‌شوند.

مقاله پیشنهادی: استراتژی کسب و کار چیست؟ ۹ نمونه استراتژی کسب و کار

۵. صدا و لحن برند خود را پیدا کنید

صدا و لحن برند نحوۀ ارتباط او با مشتریان را تعیین می‌کند. صدای شما تداعی‌گر شخصیت کسب‌وکارتان است؛ شخصیتی مهربان، شوخ یا پرقدرت و جدی. این صدا باید در تمام رسانه‌ها ثابت باشد؛ به‌گونه‌ای که وقتی کاربر محتوا یا تبلیغی از شما دید، شخصیتی که دارید که در ذهنش شکل بگیرد. درست مثل وقتی که با شماره‌ای ناشناس به دوستمان زنگ می‌زنیم و او از صدا ما را می‌شناسد.

برای مثال ازکی همه‌جا شخصیت و صدایی دوستانه دارد و بیمه‌دات‌کام چهره‌ای جدی و رسمی‌تر از خود نشان می‌دهد.

 

صدا و لحن برند ازکی

 

برای پیداکردن صدای مجموعۀ خود لیستی از ویژگی‌هایی آن تهیه کنید؛ چند سال دارید؟ آیا به ماجراجویی علاقه دارید؟ یا بسیار مهربان و دلسوز هستید و مدام در رویدادهای خیرانه شرکت می‌کنید؟

در بین این ویژگی‌ها باید لحن گفت‌وگوی این شخصیت را هم در کانال‌های مختلف مشخص کنید. آیا او در اینستاگرام داستان‌های خود را برای مشتریان تعریف می‌کند و در لینکدین نکات آموزشی به مخاطب یاد می‌دهد؟

برای این صدا و لحن انتخابی خود، داکیومنتی از ویژگی‌های شخصیتی برندتان، لغات، جملات و سناریوهای مناسب او تهیه کنید و در اختیار بخش‌های مختلف سازمان قرار دهید.

مقاله پیشنهادی: اصول برندینگ برای ساخت برند موفق (۱۴ اصل مهم از نگاه دیوید آکر)

۶. پیام و داستان شخصیت خود را خلق کنید

خلق پیام و داستان شخصیت شما یکی از مراحل برندسازی به حساب می‌‌‌‌آید که از همیت زیادی هم برخوردار است. داستان شرکت شما باید روایتی منسجم و احساسی از یک قهرمان باشد و محتوای آن موارد زیر را در بر بگیرد:

  •  این فرد، چه نوع تیپ شخصیتی‌ای دارد؟
  • چگونه ایدۀ اولیه در ذهن او شکل گرفت؟
  •  او برای رساندن مجموعه به نقطۀ فعلی، با چه چالش‌هایی دست‌وپنجه نرم کرده است؟
  • چه احساساتی را در رویارویی با شرایط مختلف تجربه‌ کرده است؟

این قهرمان در پایان پیام داستان را می‌گوید و توضیح می‌دهد که از تمام این فرازونشیب‌ها چه درسی گرفته است.

می‌توان از داستان برند تامز (TOMS) مثال زد که همه‌چیز از سفر آرژانتین آغاز شد؛ جایی که بلیک مایکوسی با کودکانی مواجه شد که کفش نداشتند. بلیک در همان سفر تصمیم گرفت شرکتی تاسیس کند که نه‌تنها برای او سود داشته باشد، بلکه به فقرا هم کمک کند؛ بنابراین به‌ازای هر جفت کفشی که تامز فروخت، یک جفت هم به کودکی هدیه داده شد. بد نیست بدانید که آن‌ها تا سال ۲۰۲۰، صد میلیون کفش به مردم نیازمند هدیه دادند.

مقاله پیشنهادی: آموزش ساخت برند در اینستاگرام به زبان ساده

۷. هویت بصری کسب‌وکار را بسازید

می‌خواهید مشتریان، شما را با چه عناصر بصری و المان‌های گرافیکی‌ بشناسند؟ در این مرحله، با طراحی اجزای زیر، چهرۀ ظاهری هویت خود را می‌سازید:

  • لوگو؛
  • پالت رنگی انتخاب‌شده؛
  • تایپوگرافی و فونت؛
  • سبک عکاسی و تصاویر.

این المان‌ها باید در تمام بخش‌های کسب‌وکار شما به کار بروند؛ از سایت، صفحات اجتماعی، تبلیغات آنلاین و ویدئوها گرفته تا بروشور، بنر چاپی و گزارشات.

۸. یکپارچه‌سازی انجام دهید

هویت و تصویر برند خود را در تمام چیزهایی که احتمال می‌دهید مشتری می‌بیند، می‌خواند یا می‌شنود، منعکس کنید. برای مثال:

  • در فروشگاه، لوگو و رنگ سازمانی شما را ببیند، صدای شما را بشنود و در مأموریت شما مشارکت کند.
  • در سایت بتواند چشم‌انداز، مأموریت و داستان شما را بخواند؛ همچنین عناصر بصریتان را پیش روی خود ببیند و با خواندن مطالب، لحن شما را دریابد.
مقاله پیشنهادی: تگ‌لاین یا شعار برند چیست؛ چه تفاوتی با شعار تبلیغاتی دارد؟ (+ ۵۰ نمونه)

۹. ثابت بمانید

تمام مراحل ساخت برندسازی را با شما در میان گذاشتیم؛ اما به یک مسئلهٔ مهم همیشه توجه کنید:

شما باید به مفاهیم و ویژگی‌های برند خود وفادار باشید و آن‌ها را مدام تغییر ندهید. این ناهماهنگی مشتریان شما را گیج می‌کند و هربار، ساخت برند را دشوارتر از قبل می‌سازد.

کارمندان شما هم نقشی اساسی در این ثبات دارند. شیوۀ چت‌ها، گفت‌وگوهای تلفنی یا حضوری، خلق محتوا و اجرای فرایندها، همگی، بازتاب‌دهندۀ فرهنگ و هویت شرکت هستند. اگر مشتری در هر قسمت، پیام متفاوتی دریافت کند، سردرگم می‌شود؛ به همین دلیل، هماهنگ‌سازی و همراه‌ساختن آن‌ها بخش مهمی از مراحل برندسازی و ایجاد ثبات محسوب می‌شود:

  • دستورالعمل‌هایی در راستای فرایند برندسازی خود ایجاد و به‌صورت داخلی توزیع کنید. هر کارمندی باید در هنگام انجام وظایف خود از آن به‌عنوان مرجعی برای ارزیابی استفاده کند.
  • هنگام استخدام کارمندان، اطمینان حاصل کنید که آن‌ها با فرهنگ سازمان سازگار باشند. نیروهای جدید را با ماموریت، چشم‌انداز و ارزش‌های مجموعه آشنا کنید.
  • کارمندان شرکت را به شکل‌های مختلف برای هم‌سوسازی با مفاهیم برند تشویق کنید.

مراحل برندسازی به پایان رسید؛ اما برای برندینگ محصول، چه مراحلی را باید طی کنیم؟ ابتدا، اجازه دهید ببینیم برندینگ محصول با برندینگ شرکتی چه فرقی دارد و سپس مراحل را با هم بررسی می‌کنیم.

مقاله پیشنهادی: بهترین روش‌های تبلیغات کسب و کارهای کوچک و نوپا

تفاوت برندینگ محصول با برندینگ شرکتی

شباهت‌هایی بین برندسازی محصول و برندسازی شرکتی وجود دارد؛ اما تفاوت‌های زیادی هم در این بین است که نمی‌توان نادیده گرفت.

برندسازی شرکتی – همان طور که از نام آن پیداست – تمام کسب‌وکار را درگیر می‌کند و روی یک محصول خاص که عرضه می‌کنید، تمرکز نمی‌کند. در واقع، هر قطعهٔ پازل کسب‌وکار شما مهم است؛ بنابراین یک مشکل کوچک در هر بخش از کسب‌وکارتان می‌تواند به برند شما آسیب بزند.

اگر مشتریان شما از یک محصول راضی نباشند، برند شما زیر سؤال‌ می‌رود؛ حتی اگر ۱۰ محصول ناب هم داشته باشید! در نقطهٔ مقابل، خدمات مشتری خوب می‌تواند به افزایش اعتبار و شهرت شما منجر شود.

اما در برندینگ محصول، استراتژی برندسازی حول یک محصول خاص به‌جای کل شرکت شکل می‌گیرد. برای اینکه تفاوت این دو را بهتر درک کنید، اجازه دهید یک سؤال‌ از شما بپرسیم:

آیا می‌دانستید پپسی به‌‌غیر از نوشابه، محصولات دیگری مثل چیپس، آب پرتقال و غلات صبحانه هم تولید می‌کند؟

با این حال، این محصولات از محصول اصلی پپسی جدا شده‌اند؛ چراکه هر برندی چیزی متفاوت را ارائه می‌کند و روی محصولی خاص متمرکز شده است.

به تفاوت برندینگ سازمانی با برندسازی یک محصول توجه کنید؛ چون هرکدام هدفی متفاوت را دنبال می‌کنند. برندسازی یک محصول به شما اجازه می‌دهد برای ارائهٔ خدمات به مشتریانی که در گروه‌ مخاطبانِ هدف اصلی شما قرار نمی‌گیرند، منشعب شوید و چند لاین متفاوت با محصولی خاص را پیش ببرید.

از دیگر مزایای برندینگ محصول هم می‌توان به این موضوع اشاره کرد که تصمیم‌گیری دربارهٔ خرید محصول را برای مصرف‌کننده ساده می‌کند؛ چراکه دیگر با انتخاب‌های فراوان و متفاوت روبه‌رو نمی‌شود.

به عبارتی، مصرف‌کننده می‌داند چه مشکلی دارد و به‌دنبال چه محصولی برای حل آن است. حتی در دسته‌بندی‌های خاص محصولات هم برند محصول به مشتری این پیام را می‌رساند که شما بهترین گزینه‌اید.

به‌عنوان مثال، در محصولات غذایی، برندسازی محصولی خاص که حول سلامتی و تندرستی شکل گرفته است، آن محصول را از غذاهای ناسالم جدا می‌کند.

حالا دیگر آماده‌اید که در بخش آخر این مقاله، مراحل برندسازی یک محصول را با یکدیگر بررسی کنیم.

مقاله پیشنهادی: کمپین مسئولیت اجتماعی چیست؟ (بررسی ۷ نمونهٔ موفق ایرانی)

نحوهٔ پیاده‌سازی برندینگ محصول

زمانی که طیف وسیعی از محصولات را ارئه می‌کنید، پاسخ‌دادن به نیازهای گروه‌های مختلف دشوار است؛ اما در برندینگ محصول، گروه خاصی را هدف می‌گیرید و می‌توانید به‌راحتی، برای ارتباط با تمام گروه‌های مشتریان هدف با استراتژی مناسب ارتباط برقرار کنید.

برای برندینگ محصول، مراحل زیر را طی کنید:

 

۱. تعیین هدف

قبل از اینکه برندینگ محصول را شروع کنید، بسیار مهم است که هدف خود را مشخص کنید. می‌خواهید کدام نیاز مشتری را رفع کنید؟ آیا محصول مشابهی در بازار وجود دارد؟ تا زمانی که ندانید محصول شما دقیقاً چیست و برای چه کسی مناسب است، نمی‌توانید یک برند قوی ایجاد کنید.

مقاله پیشنهادی: مدیریت برند چیست و چگونه انجام می‌شود؟

۲. تحقیقات بازار

پس از اینکه محصول خود را به‌خوبی درک کردید، باید به سراغ تحقیقات بازار بروید. شما باید شناخت کافی دربارهٔ مشتریان و رقبای خود در این مرحله به دست بیاورید. در واقع، شما باید مطمئن شوید که مخاطبِ هدف شما، محصولتان را انتخاب می‌کند.

به همین دلیل است که در این مرحله، متوجه می‌شوید که مخاطب موردنظر شما چه می‌خواهد. نظر آن‌ها را دربارهٔ محصولات مشابه بررسی کنید و ببینید چه چیزی را دربارهٔ آن محصول پسندیده‌اند. به عبارتی، چه چیزی باعث شده است که این محصول را انتخاب کنند. از طرفی، شما باید بدانید چه مواردی را هنگام خرید محصول در نظر می‌گیرند و بر چه اساسی تصمیم‌گیری می‌کنند.

علاوه بر این، ببینید چه برندهای دیگری در بازار هدف شما فعالیت می‌کنند و چگونه توانسته‌اند موفق شوند.

ایبوک‌های رایگان آموزشی
ایبوک‌های رایگان آموزشی

با ایبوک‌های یکتانت، از تولید محتوای حرفه‌ای تا تبلیغات در گوگل را رایگان یاد بگیرید!

دانلود رایگان arrow-left

۳. تعیین هویت برند

شما دیگر می‌دانید محصول شما چیست و قرار است چه کسی را هدف بگیرید؛ بنابراین وقت آن شده است که هویت آن را مشخص کنید.

قبل از هر چیزی، شما باید نام برند را مشخص کنید. انتخاب نام فرایندی دشوار، پیچیده و وقت‌گیر است. در انتخاب نام به مخاطبِ هدف خود هم توجه کنید و مطمئن شوید انتخاب شما برای آن‌ها جذاب است.

دومین مرحله هم طراحی لوگو است. لوگو عنصر بسیار مهمی است که بهتر است ساده باشد. پیچیدگی بیش از حد لوگو به عدم انتقال پیام منجر می‌شود. لوگو باید به‌وضوح نشان دهد که محصول چه کاری انجام می‌دهد.

در مرحلهٔ بعدی، تکلیف پالت رنگی را مشخص کنید. شما باید بدانید از چه رنگ‌هایی استفاده کنید که بتوانید توجه مخاطبِ هدف را جلب کنید. پالت رنگی شما باید با چیزی که عرضه می‌کنید، هم‌خوانی داشته باشد.

در آخر هم باید به فکر طرح و شکل بسته‌بندی محصول باشید. البته اگر محصول فیزیکی ندارید، نیاز نیست نگران این بخش باشید.

چیزهای ساده‌ای مانند شکل بطری یا مواد استفاده‌شده باعث می‌شوند هویت برند شما متمایز شود. به‌عنوان مثال، استفاده از مواد قابل‌بازیافت در بسته بندی می‌تواند نشانهٔ روشنی از ارزش‌های شما باشد.

مقاله پیشنهادی: روانشناسی رنگ‌ها در بازاریابی و برندینگ

۴. تبلیغات

همه‌چیز آماده است؟ چه برنامه‌ای برای جذب مشتری دارید؟ در واقع، در این مرحله است که باید به فکر ایجاد و افزایش آگاهی از برند، جذب مشتری راغب و در نهایت، فروش باشید.

کمپین‌های بازاریابی و تبلیغات به شما کمک می‌کنند تا دیده و شناخته شوید. به چارچوب‌ها پایبند نباشید تا توجه مخاطبان را بیشتر جلب کنید.

به این مسئله البته دقت کنید که شما باید چیزی یکسان را در تمام کانال‌ها ارائه کنید؛ یکپارچگی در اینجا هم مانند همان چیزی که در مراحل برندینگ شرکتی گفتیم، اهمیت دارد.

مقاله پیشنهادی: برند بوک چیست و چرا به آن نیاز داریم؟ (۶ نمونه برند بوک ایرانی و خارجی)

 برندینگ، پلۀ ترقی کسب‌وکارتان خواهد بود

وقتی برند موفقی برای کسب‌وکار خود بسازید، محصولاتتان در بین مردم جایگاه ثابتی پیدا می‌کنند و به‌صورت تبلیغ دهان‌به‌دهان به دیگران معرفی می‌شوید. در این شرایط، زمان و هزینۀ بیشتری برای توسعۀ بخش‌های دیگر خواهید داشت و می‌توانید خلاقانه‌تر عمل کنید. به همین دلیل باید برندینگ را جدی بگیرید.

در این مقاله، با این استراتژی آشنا شدیم و مراحل برندسازی شرکتی و همچنین مراحل برندسازی یک محصول  را توضیح دادیم. این مراحل پایه‌های برند شما را می‌سازند و باید آن‌ها را درست بنا کنید تا هویتی قدرتمند و مقاوم در برابر چالش‌های مختلف بسازید.

آیا چیزی از قلم افتاده است؟ آن را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

ما در یکتانت به شما کمک می‌کنیم کمپین‌های مختلف از افزایش آگاهی از برند گرفته تا فروش را به‌راحتی اجرا و مدیریت کنید. برای شروع، همین حالا با ما تماس بگیرید.

 

منابع:

Shopify | freshsparks | sortlist

4.4/5 - (24 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest

20 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
اياد ميرشكاري
اياد ميرشكاري
1 سال قبل

مقاله بسيار مفيد و جامعي بود ، سپاس فراوان

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  اياد ميرشكاري
1 سال قبل

سلام
خیلی خوشحالیم که این مقاله برای شما مفید بوده 🙂

مرتضی
مرتضی
1 سال قبل

عالی

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  مرتضی
1 سال قبل

خوشحالیم اینو می‌شنویم 🙂
ممنون که به ما فیدبک می‌دین ?

زهرا
زهرا
11 ماه قبل

مقاله عالی بود.

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  زهرا
11 ماه قبل

خیلی خوشحالیم اینو می‌شنویم 🙂
ممنون که به ما فیدبک می‌دین.

مهرابی
مهرابی
10 ماه قبل

بسیار عالی مختصر و مفید بود. ممنونم

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  مهرابی
10 ماه قبل

خوشحالیم این مقاله رو دوست داشتین 🙂
ممنون که به ما فیدبک می‌دین.

مهدی اسکندرزاده
مهدی اسکندرزاده
9 ماه قبل

سلام ممنون بابت مقاله ای که گذاشتید عالی بود

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  مهدی اسکندرزاده
9 ماه قبل

سلام

خوشحالیم اینو می‌شنویم 🙂 ممنون از شما که به ما فیدبک می‌دین.

دوي نيا
دوي نيا
9 ماه قبل

عالي بود

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  دوي نيا
9 ماه قبل

خوشحالیم اینو می‌شنویم 🙂
ممنون که فیدبک می‌دین.

صفرزاده
صفرزاده
8 ماه قبل

ممنون عالی کاش مثال و یا نمونه کار هم بذارید صفهای مختلف

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  صفرزاده
8 ماه قبل

خوشحالیم اینو می‌شنویم و ممنون که به ما فیدبک می‌دین 🙂

چشم،‌ سعی می‌کنیم نمونه‌های بیشتری رو در آیندهٔ نزدیک به این مقاله اضافه کنیم.

سید مهدی
سید مهدی
6 ماه قبل

سلام و درود بر مجموعه پر تلاش شما
بسیار مطالب جالب و مفیدی برای بنده بود.
بنده تز دکترای خودم رو در این زمینه درحال نگارش هستم.
سپاس از شما، لطفاً با قدرت ادامه بدین.
متشکرم.

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  سید مهدی
6 ماه قبل

سلام
وقت بخیر
خیلی خوشحالیم اینو می‌شنویم و برای ما ارزشمنده 🙂
ممنون از شما که به ما فیدبک می‌دین.
موفق باشین.

سحر صفامنش
سحر صفامنش
5 ماه قبل

با سپاس فراوان سرکار خانم رفیعی
مطالب بسیار ارزنده هستند و به شیوه بسیار واضح بیان شدند.

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  سحر صفامنش
5 ماه قبل

خیلی خوشحالیم اینو می‌شنویم خانم صفامنش 🙂
ممنون از شما که به ما فیدبک می‌دین.

فرزاد اکبری
فرزاد اکبری
2 ماه قبل

مقاله جالبی بود

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  فرزاد اکبری
2 ماه قبل

خوشحالیم اینو می‌شنویم 🙂
ممنون که به ما فیدبک می‌دین.

آموزش ساخت بهترین محتوای تبلیغاتی