گزارش بازاریابی دیجیتال ایران در سال ۱۴۰۲، به روایت یکتانت

یو تی ام (UTM) چیست و چه کاربردی در دیجیتال مارکتینگ دارد؟

مقالات دیجیتال مارکتینگ | تحریریه یکتانت | تاریخ بروزرسانی : ۱۵ آبان ۱۴۰۲

یکی از بهترین روش‌هایی که برای بررسی و کنترل ترافیک وروردی سایت استفاده می‌شود کدهای UTM است که در این مطلب به راهنمای کامل استفاده از UTM در گوگل آنالیتیکس خواهیم پرداخت.
گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) یکی از بهترین ابزارهایی است که به وبمستران و صاحبان کسب‌وکار کمک می‌کند تا بفهمند ورودی سایت آنها از کجا بوده است و بتوانند ترافیک ورودی سایت‌شان را کنترل کنند.
بی‌شک در اختیار داشتن اطلاعات و داده‌های دقیق می‌تواند کمک بزرگی برای مدیران و دیجیتال مارکترها باشد؛ چرا که به خوبی متوجه می‌شوند ترافیک ورودی آنها از کجا بوده، کجا باید اصلاحیه انجام دهند و چه مواردی را باید تکرار کنند.
اما یکی از بهترین روش‌های پیشنهادی، استفاده از کدهای UTM است. اگر می‌خواهید بدانید لینک UTM چیست، در این مطلب می‌خواهیم بیشتر در مورد UTM در گوگل آنالیتیکس صحبت کنیم.

UTM چیست؟

کدهای UTM رشته‌های متنی هستند که به آدرس URL مورد نظر اضافه می‌شوند و مدیر سایت می‌تواند براساس لینک UTM ترافیک خود را ردیابی کند. این کدها شامل بخش‌های ویژه‌ای برای منبع ترافیک، رسانه‌ی به کار رفته و دامنه‌ی مورد نظر هستند.

دوره جدید و رایگان آموزش تولید محتوای تبلیغاتی
دوره جدید و رایگان آموزش تولید محتوای تبلیغاتی

در این دورهٔ ۴ ساعته با کمک اساتید باتجربه یاد می‌گیرید چطور بنر، ویدیو و متن تبلیغاتی عالی و موثر را خودتان آماده کنید تا بازدهی تبلیغات را چند برابر کنید!

مشاهده دوره arrow-left

با استفاده از کدهای UTM، مطمئن می‌شوید که سرویس گوگل آنالیتیکس از این داده‌ها استفاده کرده و آنها را در بخش Preview قرار می‌دهد. بنابراین، تمامی داده‌های مورد نیاز برای تحلیل ترافیک در صفحه‌ی Analytics موجود خواهد بود و به سادگی می‌توانید ببینید ترافیک شما از کجا آماده، چه چیز باعث این ترافیک شده و کدام صفحه بیشترین ترافیک را داشته است.

UTM مخفف چیست؟

UTM مخفف Urchin Tracking Moduleو به معنای ماژول ردیابی اورچین در واقع متعلق به شرکت Urchin است که سال 2005 توسط کمپانی گوگل خریداری شد. جالب است بدانید نرم‌افزار این شرکت بعدها زمینه‌ساز سرویسی شد که آن را به نام گوگل آنالیتیکس می‌شناسیم.

چرا باید از UTM استفاده کنیم؟

با توجه به اهمیت حضور در شبکه‌های اجتماعی، اگر بخواهید همیشه در حال تولید لینک‌های مختلف باشید حتما اذیت خواهید شد. اما به کمک کدهای UTM در گوگل آنالیتیکس می‌توانید عملکرد تک‌تک لینک‌ها را بررسی کرده و ترافیک ورودی خود را کنترل کنید.

استفاده از کد UTM چه مزایایی دارد؟

معمولا کوکی‌ها به گوگل کمک می‌کنند تا بتواند ترافیک ورودی را رصد کند، اما با استفاده از کدهای UTM UTM می‌توانید ردیابی ترافیک را کمی سفارشی‌سازی کنید که متناسب با خواسته‌های شما باشد. با استفاده از UTM در آنالیتیکس می‌توانید بفهمید:

  1.  منبع ترافیک ورودی از کجاست
  2. کدام کمپین شما به ورودی‌های بیشتر کمک کرده است
  3. از کدام مسیر برای رسیدن به شما استفاده شده است
  4. کدام کلمات کلیدی مفیدتر و بهتر بوده‌اند
  5. کاربران بیشتر روی کدام صفحه کلیک کرده و از آن بازدید کرده‌اند
مقاله پیشنهادی: منظور از ردیابی لینک پیامکی چیست + تمپلیت رایگان ساخت لینک ترکر پیامکی

پارامترهای کدهای UTM

پارامترهای UTM در واقع اجزایی هستند که به کدهای UTM کمک می‌کنند تا اطلاعات لازم درباره ترافیک ورودی سایت را به شما ارائه کند. پیش از استفاده از کدهای UTM باید با پارامترهای آن آشنا شویم. به صورت کلی دو نوع پارامتر کد UTM داریم که شامل پارامترهای ضروری و پارامترهای اختصاصی می‌شود.

پارامترهای ضروری کدهای UTM

این گروه از پارامترهای کدهای UTM شامل سه گروه از پارامترها می‌شود که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت.
پارامتر منبع (Source): همانطور که از نام این پارامتر مشخص است به کمک آن می‌توانید منبع ترافیک ورودی خود را مشخص کنید. در این قسمت نام شبکه اجتماعی مانند اینستاگرام، لینکدین، توییتر، تلگرام و… به عنوان منبع ترافیک ورودی مشخص می‌شود و می‌فهمید ترافیک ایجاد شده بیشتر از کدام شبکه اجتماعی آمده است. به عنوان مثال می‌توانید بنویسید “utm_source=instagram”
پارامتر رسانه (Medium): براساس این پارامتر می‌توانید بفهمید ترافیک ورودی سایت شما براساس چه رسانه یا ابزاری ایجاد شده است. بستگی دارد شما چه روشی را برای دریافت ترافیک انتخاب کرده باشید و باید متناسب با آن کلمه مورد نظر را مشخص کنید. به عنوان مثال برای تبلیغات بنری می‌توانید از کلمه banner استفاده کنید.
پارامتر کمپین (campaign): وقتی کمپین‌های مختلفی داشته باشید، این پارامتر به شما کمک می‌کند بفهمید ترافیک ورودی مربوط به کدام کمپین بوده است. به عنوان مثل اگر از “utm_sport” استفاده کنید متوجه می‌شوید که ورودی‌های شما مربوط به کمپین تبلیغاتی لوازم ورزشی بوده است.

پارامترهای ضروری utm

پارامترهای اختیاری کدهای UTM

کدهای UTM در آنالیتیکس دو پارامتر اختیاری نیز دارند که به نام محتوا و کلمه کلیدی شناخته می‌شوند.

  • پارامتر محتوا (content): اگر می‌خواهید بفهمید کدام محتوای شما جذاب‌تر بوده و ترافیک بیشتری برای شما داشته است، می‌توانید از این پارامتر استفاده کنید.
  • پارامتر کلمه کلیدی (term): بسیاری از مواقع می‌خواهید روی کلمه کلیدی مشخصی بیشتر دیده شوید و حتی روی آن تبلیغات بیشتری رفته‌اید. بنابراین از پارامتر utm_term استفاده می‌کنید تا بتوانید دقیق‌تر بررسی کنید.

کاربرد UTM

پیش از اینکه ببینیم چطور باید از کدهای UTM استفاده کنیم، بهتر است سراغ کاربرد UTM برویم و بررسی کنیم این کدها و پارامترهای آن در چه مواردی کاربرد دارند. همان‌طور که اشاره کردیم کاربرد UTM می‌تواند در موارد مختلفی باشد که به استراتژی شما دارد. در ادامه به چند کاربرد UTM اشاره می‌کنیم.

خبرنامۀ یکتانت را از دست ندهید!
خبرنامۀ یکتانت را از دست ندهید!

هر هفته یک محتوای اختصاصی همراه با جدیدترین مقالات، اخبار و نکات آموزشی بازاریابی و تبلیغات را برای شما می‌فرستیم.

  • شبکه‌های اجتماعی: یکی از مهمترین مواردی که از کدهای UTM استفاده می‌شود و اهمیت زیادی دارد مربوط به شبکه‌های اجتماعی است. به عنوان مثال می‌توانید لینک صفحه فرود را در پروفایل‌تان اضافه کنید و بعد همان آدرس اینترنتی را به کمک پارامترهای کدهای UTM در پست‌های خود تگ کنید
  • ایمیل: ایمیل مارکتنگ رفیت بسیار بالایی دارد و یکی از مهمترین کاربردهای UTM در خبرنامه و پیام‌های ایمیلی است. به کمک این کدها می‌توانید ببینید چه مقدار از ترافیک ورودی سایت شما از کمپین ایمیلی بوده است.
  • تبلیغات: تبلیغات آنلاین به ویژه تبلیغات بنری جزوی از استراتژی‌های دیجیتال مارکتینگ شما خواهد بود. به همین دلیل برای اینکه بتوانید کمپین‌های خود را به درستی بررسی کنید و ببینید کدام نوع تبلیغات بهترین و بیشتری ورودی را برای شما داشته می‌توانید از کدهای UTM استفاده کنید.

آموزش استفاده از کدهای UTM

استفاده از کدهای UTM خیلی ساده است و اگر بتواند نکات لازم را رعایت کنید می‌توانید به شکلی موثر از این کدهای کوتاه بهره ببرید. در ادامه به آموزش استفاده از کدهای UTM خواهیم پرداخت.
برای استفاده از کدهای UTM می‌توانید آنها را به صورت دستی یا خودکار بسازید. در روش خودکار باید از ابزارهای آنلاین چون Campaign URL Builder یا URL Builder گوگل آنالیتیکس استفاده کنید. پیش از ساختن کدهای UTM به صورت دستی باید چند نکته مهم را در نظر داشته باشید:

  • حروف کوچک و بزرگ در کدهای UTM اهمیت دارد.
  • در ادامه لینک اصلی و دقیقا پیش از واردکردن کدهای UTM باید از علامت سوال انگلیسی استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهد به پارامترهای UTM مقدار بدهید باید علامت = بگذارید.
  • امکان استفاده از چند پارامتر UTM در کنار هم وجود دارد و باید آنها را با علامت & از هم جدا کنید.
  • اگر کلمه کلیدی یا نام کمپین شما چند بخشی است می‌توانید برای جداکردن آنها از خط تیره استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید در پارامتر utm_term از چند کلمه کلیدی استفاده کنید، باید بین آنها علامت + بگذارید.

اما بهترین روشی که می‌توانید استفاده کنید این است که سراغ ابزارهای آنلاین بروید تا کار شما راحت‌تر شود. یکی از کاربردی‌ترین و ساده‌ترین ابزارهایی که می‌توانید برای ساختن کدهای UTM به صورت آنلاین استفاده کنید، Campaign URL Builder است.

آموزش کار با utmهمان طور که می‌بینید بعد از ورود به صفحه مورد نظر با پرکردن چندگزینه ساده می‌توانید در انتها لینک utm خودتان را بگیرید. در هر قسمت برای جداسازی موارد مختلف می‌توانید از علامت کامای انگلیسی استفاده کنید.

  • در فیلد اول کافی است آدرس سایت موردنظر را مشابه نمونه وارد شده ثبت کنید.
  • در فیلد بعدی باید منابع ترافیک ورودی خود را وارد کنید که می‌تواند شامل سایت، شبکه‌های اجتماعی، گوگل و… باشد.
  • در گزینه بعدی باید نوع رسانه و ابزار خود را انتخاب کنید. تبلیغات کلیکی، بنری یا ایمیل مارکتینگ مواردی است که می‌توانند در این فیلد وارد شوند.
  • در گزینه بعدی نام کمپین را وارد کنید.
  • در فیلد campaign term باید کلمات کلیدی خود را وارد کنید.
  • در انتها برای اینکه بتوانید بین کمپین‌های خود تفاوت ایجاد کنید، باید پارامتر محتوا را پر کنید.

بررسی کدهای UTM در گوگل آنالیتیکس

بعد از اینکه کدهای UTM را ساختید و از آنها استفاده کردید، زمان بررسی نتایج می‌رسد. برای این کار باید اول در گوگل آنالیتیکس ثبت نام کنید و سپس وارد صفحه شخصی خودتان شوید.
گوگل آنالیتیکس بهترین ابزار برای سازماندهی و تحلیل کدهای UTM است. شما می‌توانید از داشبورد این سرویس همه‌‌ی موارد مربوط به منبع، رسانه و کمپین‌های خود را ببینید.
برای این کار کافی است:
1. به Acquisition > Campaigns > All Campaigns بروید.
2. سپس با کلیک روی بخش مورد نظر می‌توانید گزارش مربوط به هر بخش را مشاهده کنید.

جمع‌بندی
بسیاری از کمپین‌های تبلیغاتی دنیا به دلایل مختلفی با شکست روبه‌رو می‌شوند. یکی از مهمترین دلایلی که باعث بروز چنین نتیجه‌ای می‌شود، رها کردن کمپین و نداشتن تحلیل و بررسی دقیق از نتایج به دست آمده است.
بی‌شک برای اجرای یک کمپین هزینه قابل توجهی صرف می‌شود و از همین رو بررسی دقیق نتایج می‌تواند در بهبود کمپین و صرفه‌جویی در هزینه‌ها خیلی مفید باشد.، کدهای UTM به عنوان ابزاری رایگان و کاربردی به شما کمک می‌کنند تا منبع ترافیک ورودی را به خوبی بررسی کنید، ببینید کدام ابزار و محتوا بهتر جواب داده است و کدام کمپین توانسته ورودی بهتری برای شما جذب کند.

3.2/5 - (12 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest

38 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
سیب
سیب
4 سال قبل

عالی بود

ندا عروضی
ندا عروضی
پاسخ به  سیب
4 سال قبل

ممنون از لطف شما

زمانی
زمانی
4 سال قبل

فوق العاده بود
لطفا کاربردها و مزایای گوگل انالیتیکس رو هم بنویسید
سپاس

ندا عروضی
ندا عروضی
پاسخ به  زمانی
4 سال قبل

سلام ممنونیم 🙂 در اینده پستهای آموزشی بیشتری درباره گوگل آنالیتیکس در بلاگ قرار می دهیم.

مریم
مریم
4 سال قبل

سلام
وقتی یک گمپینی تعریف می کنیم چقدر طول می کشه تا نتایجش رو در گوگل آنالایتیکس ببینیم؟
من دیروز یه صفحه لندینگ طراحی کردیم امروز کمپین ساختم با آی پی های مختلف روی اون کلیک کردیم ولی نتایجش هنوز توی آنالایتیکس نشون داده نشده.
با تشکر

ندا عروضی
ندا عروضی
پاسخ به  مریم
4 سال قبل

سلام توی real time همون لحظه میاد، در قسمت اکوزیشن تقریبا با 24 ساعت تاخیر همه چیز میاد، ولی عموما خیلی طولی نمیکشه و بعد از چند ساعت میاد. درست ست کردین؟

شاهین
شاهین
4 سال قبل

دنبال مطلبی در این زمینه بودم که در عین اختصار، جامع باشه تا برای کاربرانی که در مورد UTM می‌پرسند بفرستیم؛ که الان پیدا کردم. ممنون ????
درضمن با توجه به مسدود بودن سایت Campaign URL Builder در ایران؛ در صورت تمایل می‌تونید ابزار (جدید) UTM سایت کوتاه کننده لینک رو معرفی کنید: https://b2n.ir/utm
پایدار باشید

محمود حسینی
محمود حسینی
پاسخ به  شاهین
4 سال قبل

سلام دوست عزیز
خوشحالیم که این مطلب براتون مفید بوده.
بابت معرفی ابزار جدید نیز از شما ممنونیم

خانه هوشمند الفا
خانه هوشمند الفا
3 سال قبل

هنوز خوب جا نیفتاده این مفهوم

ندا عروضی
ندا عروضی
پاسخ به  خانه هوشمند الفا
3 سال قبل

سلام ممنون از فیدبکی که دادین. ممنون میشیم سوال یا ابهامی اگه هست بفرمایین به مقاله اضافه کنیم 🙂

خانه هوشمند آلفا
خانه هوشمند آلفا
3 سال قبل

خیلی عالیه. دستتون درد نکنه.

روژان خانی‌پور
روژان خانی‌پور
پاسخ به  خانه هوشمند آلفا
3 سال قبل

ممنون از شما. خوشحالیم که براتون مفید بوده 🙂

مختاری
مختاری
3 سال قبل

خیلی عالی بود! دستتون درد نکنه… ممنون!

روژان خانی‌پور
روژان خانی‌پور
پاسخ به  مختاری
3 سال قبل

ممنونیم از شما که نظرتون رو به اشتراک گذاشتین 🙂

حمید
حمید
2 سال قبل

مرسی بابت تهیه این مطلب.

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  حمید
2 سال قبل

ممنون از شما که مقاله‌‌ها رو مطالعه می‌کنین و به ما بازخورد می‌دین.

پویا محمدی
پویا محمدی
2 سال قبل

سلام
سوالم اینه که وقتی utm رو ساختیم در کدوم قسمت انالیتیکس باید قرار بدیم که از اون به بعد تو گزارش ها بیاره
چون در مراحل ساخت utm چیزی از سایت خودمون ذکر نمیشه که بگیم به صورت پیش فرض به سایت خودمون وصل میشه

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  پویا محمدی
2 سال قبل

سلام

UTM به شما کمک می‌کنه تا ورودی سایتتون رو کنترل کنین. در واقع، شما متوجه می‌شین که کاربر از کجا و از چه طریقی به سایتتون رسیده. برای مثال، وقتی کمپین تبلیغاتی دارین، می‌تونین ترافیکی که کمپین براتون ایجاد کرده، رصد کنین و این شکلی، متوجه شین که آیا تبلیغات تو جای مناسبی نمایش داده شدن، ورودی خوبی داشتین یا پولتون رو الکی خرج کردین.

حالا چطوری تو آنالیتیکس نتایج رو بررسی کنیم؟ داشبورد آنالیتیکس رو باز کنین و به‌ترتیب، روی گزینه‌های «Acquisition» و «Campaigns» و «All Campaigns» کلیک کنین. تو این بخش، «Source» و «Medium» رو به‌عنوان Primary Dimension و Secondary dimension انتخاب کنین. حالا می‌تونین ورودی خودتون رو تجزیه‌وتحلیل کنین.
بذارین یه مثال رو با هم بررسی کنیم. به لینک زیر دقت کنین:

https://www.xyz.ir/?utm_source=varzesh3&utm_medium=display&utm_campaign=bahar1401
شما با بررسی گزارش آنالیتیکس متوجه می‌شین که چه ترافیکی از سایت ورزش۳ با کلیک روی بنر اومده و اون رو تجزیه‌وتحلیل می‌کنین.
اگه شما «Campaign» رو به‌عنوان Primary Dimension انتخاب کنین، می‌تونین ترافیک مرتبط با کمپین خودتون رو بررسی کنین. تو این مثال، ترافیک کمپین با عنوان bahar1401 در گزارش نمایش داده می‌شود و می‌تونین متوجه شین که از چه منبعی و به چه طریقی ترافیک بیشتری کسب کردید. به‌عنوان مثال، آیا بنرهای ورزش۳ در کمپین بهار ۱۴۰۱ ترافیک بیشتری رقم زدن یا تبلیغات همسان شما در سایت طرفداری؟

نیاز نیست که بعد از اینکه UTM رو ساختین، اون رو به آنالیتیکس اضافه کنین. شما اون رو در اختیار مخاطب قرار می‌دین، مخاطب روی اون کلیک می‌کنه و بعد به همون شکلی که بالا توضیح داده شد، نتایج رو ارزیابی می‌کنین.

الهام
الهام
پاسخ به  رضا سپه‌وندی
2 سال قبل

با سلام
از توضیحات بسیار خوبتون بسیار سپاسگزارم.
وقتی روی گزینه‌های «Acquisition» و «Campaigns» و «All Campaigns» کلیک میکنیم، میشه لطفا در خصوص تب های Primary Dimension: Campaign Source Medium Source/Medium Other و زیر منوهاشون بیشتر توضیح بدید. مورد Commonly used که خودش شامل یک زیر منو هست و یا More dimensions که مجدد شامل زیر منوهایی هست، چه کاربردی دارند؟
اگر صفحه ای هست که در خصوص این موارد توضیح داده باشه و لطف کنید لینکش رو بفرستید ممنون میشم.

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  الهام
2 سال قبل

سلام
مرسی از شما که به ما فیدبک می‌دین. پیشنهاد می‌کنیم مقالهٔ زیر رو مطالعه کنین:

آموزش مقدماتی گوگل آنالیتیکس(ساخت سورس و مدیوم و سگمنت و ایونت )

این وبینار هم به احتمال زیاد به دردتون می‌خوره:

آموزش گوگل آنالیتیکس سطح متوسط | حسین سیف

الهام
الهام
پاسخ به  رضا سپه‌وندی
2 سال قبل

از راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم. وبینار بسیار خوب و کاربردی بود.
روی سایت یکتانت، آموزش پیشرفته آنالایتیک به عنوان مثال برای تعریف goal و … هم وجود دارد؟
اگر لطف کنید و راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  الهام
2 سال قبل

خوشحالیم که براتون مفید بوده 🙂
خیر، چنین مقاله‌ای رو تو بلاگ نداریم. می‌تونین از دوره‌های آکادمی گوگل استفاده کنین. مرجع خوبی برای یادگیری گوگل آنالیتیکسه:

Google Analytics Academy

همچنین می‌تونین تو دوره‌های نووا شرکت کنین:

دوره آنلاین آموزش دیجیتال مارکتینگ نووا

الهام
الهام
2 سال قبل

از راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  الهام
2 سال قبل

خواهش می‌کنم ☘️

علی امامقلی زاده
علی امامقلی زاده
2 سال قبل

من کمپینی رو در اینستا اجرا کردم و برای رهگیری لینک utm دار اختصاصی برای هر کدوم از تبلیغات با توجه به آدرس پیج و نحوه تبلیغ پست یا استوری و .. دادم ولی الان تو گوگل آنالیتیکس اصلا هیچکدوم رو نمیاره
مشکل چی هستش؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  علی امامقلی زاده
2 سال قبل

سلام
آیا مسیری رو که تو کامنت‌ها نوشتیم، طی کردین؟ چیزی ندیدین؟
اگه چیزی ندیدین، می‌تونین لینک خودتون رو بفرستین؟

الهام
الهام
2 سال قبل

سلام، روزتون بخیر
من دو تا سوال داشتم از خدمتتون، در سایت Campaign URL Builder اگر عبارت campaign name یا campaign medium بیش از یک کلمه باشه و ما بینش فاصله بزاریم، سایت به صورت اتوماتیک بینش + میزاره، میخواستم بدونم + با – فرق می کنه؟
و سوال دیگه اینکه من لینک های UTM ی که ساختم و استفاده کردم باید به صورت اتوماتیک توی دو صفحه زیر باشه، اما نیست، لطفا راهنمایی میفرمایید. آیا باید داخل انالایتیک هم کاری انجام بدیم؟ مثلا باید کمپین جایی داخل آنالایتیک تعریف شود؟؟؟
Acquisition> All Traffic> Source/Medium
Acquisition> Campaigns> All Campaigns
اگر راهنمایی بفرمایید بسیار ممنون خواهم بود

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  الهام
2 سال قبل

سلام
وقت بخیر
بهتره یا بین کلمه‌ها فاصله نباشه یا اگه نیازه، از آندرلاین (ـ) استفاده کنین. پیشنهاد می‌کنیم سایر سایت‌ها رو برای ساختن UTMامتحان کنین.
تو کامنت‌ها، به سؤال دوم هم جواب دادیم؛ ولی اگه مشکلتون بعد از خوندن کامنت‌ها حل نشد، دوباره کامنت بذارین تا اون رو با هم بررسی کنیم.

الهام
الهام
2 سال قبل

با سلام مجدد
در ابتدا از شما واقعا تشکر میکنم، شما تنها سایتی هستید که با سرعت بالا به سوالات پاسخ میدید، دیگه یکتانت برای من مرجع حل مشکلات فنی شده 🙂
امکانش هست در خصوص مورد “«Source» و «Medium» رو به‌عنوان Primary Dimension و Secondary dimension انتخاب کنین” که در کامنتها توضیح داده شده، به صورت تصویری راهنمایی بفرمایید.
بسیار ممنونم

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  الهام
2 سال قبل

سلام
خیلی خوشحالیم که اینو می‌شنویم 🙂
تو ۳ عکس زیر، می‌تونین نحوهٔ انتخاب Primary Dimension و Secondary dimension و نتیجهٔ نهایی رو ببینین:

primary dimension

Secondary dimension

گزارش آنالیتیکس

الهام
الهام
2 سال قبل

از لطف شما بینهایت سپاسگزارم

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  الهام
2 سال قبل

? ?

الناز
الناز
1 سال قبل

سلام. خیلی ممنونم بابت آموزش‌های خوبتون
من یک UTM برای سایتم ایجاد کردم و در ایمیل‌های تبلیغاتی انبوه ازش استفاده کردم. حالا با اینکه 24 ساعت هم گذشته، UTM ساخته شده رو داخل GA4 بخش session source/ medium نمیبینم. مشکل چیه به نظرتون؟

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  الناز
1 سال قبل

سلام
وقت بخیر
ممنون از شما که به ما فیدبک می‌دین.
پارامترها رو چک کنین که مشکلی نداشته باشه. البته ممکنه کمی بیشتر از ۲۴ ساعت طول بکشه تا توی گزارش‌ها بشینه.

الناز
الناز
1 سال قبل

سلام مجدد
دوباره پیام دادم که بگم مشکل حل شد و گزارش ها اومدن
متشکرم

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  الناز
1 سال قبل

خوشحالیم که مشکل حل شد ?

فاطمه
فاطمه
4 ماه قبل

سوال: 1.منبع می‌تونه ایمیل مارکتینگ باشه ؟
2. پارامتر محتوا باید انگلیسی باشه طول این پارامتر مهمه ؟

رضا سپه‌وندی
رضا سپه‌وندی
پاسخ به  فاطمه
4 ماه قبل

مدیوم رو می‌تونین ایمیل در نظر بگیرین و سورس اون رو هم می‌تونین مثلاً خبرنامه یا موارد دیگه بذارین.

بله، باید انگلیسی باشه. برای هر پارامتر به‌طور جداگانه محدودیتی در نظر گرفته نشده؛ ولی کل URL شما نمی‌تونه بیشتر از ۲ هزار کاراکتر باشه.

آموزش ساخت بهترین محتوای تبلیغاتی