فرصت محدود تبلیغات در دیوار با یکتانت: فقط تا ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ 💥

راهنمای تبلیغات بنری

در این راهنما، قرار است شما را با تبلیغات بنری آشنا کنیم؛ یکی از قدیمی‌ترین و پربازده‌ترین تبلیغات برای افزایش آگاهی از برند، جلب توجه مخاطبان و حتی فروش بیشتر.

تبلیغات بنری چیست؟

تبلیغات بنری به‌معنای معرفی کسب‌وکار یا محصول آن با استفاده از بنرها در وب‌سایت‌ها، اپلیکیشن‌ها و حتی در صفحهٔ ویدئوهای پربازدید است. این روش تا حدود زیادی همان نقش بیلبورد در فضای آفلاین را ایفا می‌کند. بنرهای تبلیغاتی به ۲ شکل ثابت یا متحرک طراحی می‌شوند و سایز آن‌ها بسته به محل نمایش متفاوت است.

نحوهٔ کار هم به این شکل است که کاربر روی بنر تبلیغاتی شما کلیک می‌کند و به لندینگ پیج موردنظر شما منتقل می‌شود! برخلاف بیلبوردها، شما فقط زمانی هزینه می‌کنید که شخصی روی بنر شما کلیک کند.

مثل تبلیغات بیلبوردی، در تبلیغات بنری هم تلاش می‌کنیم بنرها را در پربازدیدترین محل‌ها نمایش دهیم تا توجه افراد بیشتری را جلب کنیم؛ مثلاً بالای وب‌سایت‌های خبری. همین مسئله هم به افزایش آگاهی از برند (بدون اینکه حتی کاربر روی آن کلیک کند و هزینه کنید) منجر می‌شود.

امکان اندازه‌گیری و تجزیه‌وتحلیل کمپین (مثلاً چند نفر روی آن کلیک کرده‌اند یا چند نفر از طریق این تبلیغات، محصول را خریده‌اند) و همچنین هدف‌گیری مخاطبان (برای مثال، فقط در صفحه‌هایی با موضوع خودرو نمایش داده شود) از دیگر مزایای تبلیغات بنری است.

از موثرترین اندازه‌های بنرهای تبلیغاتی هم می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

موثرترین سایز بنر تبلیغاتی

 

انواع تبلیغات بنری

اینکه بنرهای شما چگونه و به چه کسی نمایش داده شوند، نوع کمپین را مشخص می‌کند:

۱. تبلیغات بنری عادی

بنرهای تبلیغاتی شما به تمام بازدیدکننده‌های وب‌سایت نمایش‌‌دهنده نمایش داده می‌شوند. این کمپین برای ایجاد و افزایش آگاهی از برند و همچنین افزایش ترافیک وب‌سایت مناسب است.

 

تبلیغات بنری عادی

۲. تبلیغات بنری ریتارگتینگ

در این کمپین، بنرهای شما به افرادی نمایش داده می‌شود که حداقل یک بار، از سایت شما دیدن کرده باشند. به این ترتیب، این شانس را خواهید داشت که با نشان‌دادن مجدد تبلیغات، نام خود را یادآوری کنید و او را به‌ وب‌سایت برگردانید. چنین فردی علاقهٔ خود را به شکلی نشان داده  و احتمال جذب او بیشتر است.

 

۳. تبلیغات بنری هدفمند

در تبلیغات هدفمند، می‌توانید مشخص کنید بنر تبلیغاتی شما در کدام صفحه یا به کدام کاربر نمایش داده شود. ۳ مدل مختلف برای این موضوع در یکتانت در نظر گرفته شده است:

  • موضوعی

تبلیغات در صفحه‌ای نمایش داده می‌شود که موضوع آن‌ با موضوع انتخابی شما یکسان باشد. به این ترتیب، بنر تبلیغاتی در جایی ظاهر می‌شود که به احتمال زیاد، مخاطب به آن علاقه یا نیاز دارد. برای مثال تبلیغ شما که مربوط به موضوعات اقتصادی است در صفحه‌هایی با همین مضمون بازدید می‌گیرند.

 

 

  • کلیدواژه‌ای

چند کلمه را انتخاب می‌کنید و تبلیغات شما در صفحه‌ای نمایش داده می‌شود که کلمه‌های موردنظرتان در عنوان یا متا تگ آن‌ها باشد. به عنوان نمونه موسسه‌ای که قصد تبلیغ دوره‌های آموزش برنامه‌نویسی خود به زبان جاوا را دارد، می‌تواند به کمک کمپین‌های مبتنی بر کلیدواژه تبلیغات خود را در معرض دید افرادی قرار دهد که از صفحات دارای عناوینی از قبیل «برنامه‌نویس»، «کدزنی»، «آموزش برنامه نویسی»، «جاوا»، و … بازدید می‌کنند. بدین ترتیب شانس تبلیغ‌کننده برای جذب مشتریان علاقمند بسیار بالا خواهد بود.

  • رفتارمحور

برخلاف ۲ مدل قبلی، بر اساس رفتار و ویژگی‌های خود مخاطب نمایش داده می‌شوند؛ مثلاً می‌توانید فقط بانوان مذهبی را هدف بگیرید یا مشخص کنید تبلیغ شما به افراد ساکن در شهر اصفهان نمایش داده شود.

از آنجایی که تبلیغ خود را کاملاً هدفمند نمایش می‌دهید، این نوع تبلیغات برای افزایش فروش مناسب‌ترند. از طرفی هم به شما کمک می‌کنند در یک موضوع خاص، آگاهی از برند را افزایش دهید. به عبارتی،  فقط بخشی از بازار را جذب می‌کنید که به شما نیاز دارند.

 

۴. تبلیغات بنری در جایگاه‌های ثابت

برخی جایگاه‌های نمایش تبلیغات بنری، به‌عنوان جایگاه‌های ثابت شناخته می‌شوند. مانند بیلبورد که شما آن را برای مدتی اجاره می‌کنید، می‌توانید بنر خود را برای مدت‌زمان مشخصی (مثلاً یک ماه) در این جایگاه‌ها به میلیون‌ها مخاطب نمایش دهید.

مشاوران کاربلد ما با شناخت کافی از بزرگترین و معتبرترین رسانه‌ها، به شما کمک می‌کنند بهترین پکیج‌ها و جایگاه‌های ثابت را انتخاب کنید.

 

تبلیغات بنری برای چه کسب‌وکارهایی مناسب است؟

به‌طور کلی، می‌توان گفت تبلیغات بنری عادی برای کسب‌وکارهایی مناسب است که به‌دنبال ایجاد یا افزایش آگاهی از برند یا افزایش ترافیکند و تبلیغات بنری هدفمند هم برای آن‌ها که می‌خواهند فروش خود را افزایش دهند. هر کسب‌وکاری می‌تواند از این ۲ نوع تبلیغات بهره ببرد و به هدف آن‌ها بستگی دارد.

برای مثال، شاید بخواهید افراد علاقه‌مند به حوزهٔ رمزارز را جذب کنید که در این شرایط، باید به سراغ کمپین‌های هدفمند بروید.

به این موضوع هم توجه کنید که ریتارگتینگ فقط برای کسب‌وکارهایی مناسب است که ترافیک سایت آن‌ها زیاد است. در غیر این صورت، نمی‌توانند نتیجهٔ خوبی بگیرند.