فرصت محدود تبلیغات در دیوار با یکتانت: فقط تا ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ 💥

چرا باید از تبلیغات درون اپلیکیشنی استفاده کنیم؟ (بررسی ۴ جایگاه نمایش)

تحریریه یکتانت | تاریخ بروزرسانی : ۹ شهریور ۱۴۰۱

چرا باید از تبلیغات درون اپلیکیشنی استفاده کنیم؟

راه‌های رسیدن به مشتری زیاد است! از تبلیغات در گوگل و سایت‌های پربازدید گرفته تا تبلیغات اینفلوئنسری در اینستاگرام.

اما می‌دانستید ۱/۵ میلیون ایرانی هر ماه از کوییز آو کینگز استفاده می‌کنند؟

کوییز آو کینگز یک بازی ایرانی است که می‌تواند به سکوی پرتاب شما تبدیل شود. چگونه؟

تبلیغات درون اپلیکیشنی برای همین کار ساخته شده است تا شما بتوانید از ظرفیت اپلیکیشن‌ها و بازی‌های ایرانی به نفع کسب‌وکار خودتان استفاده کنید.

از افزایش آگاهی از برند گرفته تا انجام اقدامی مشخص (مثلاً پرکردن فرم و ثبت‌نام) را می‌توانید با این تبلیغات تجربه کنید.

اگر می‌خواهید بدانید چگونه به ۳۰ میلیون کاربر ایرانی در برنامه‌ها و بازی‌های موبایلی دسترسی پیدا کنید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

 

تبلیغات درون اپلیکیشنی چیست؟

نیاز به توضیح خاصی نیست؛ چراکه نام این تبلیغات همه‌چیز را داد می‌زند! در این نوع تبلیغات، به سراغ برنامه‌ها و بازی‌های محبوب ایرانی می‌روید.

تبلیغات در داخل برنامه‌ها و بازی‌ها به ۳ شکل رایج انجام می‌شود:

  • تبلیغات کلیکی: برای هر کلیک کاربر روی تبلیغ شما در اپلیکیشن هزینه می‌کنید؛
  • تبلیغات نصب اپلیکیشن: برای هر نصب اپلیکیشن هزینه می‌کنید (راهی مناسب برای افزایش نصب اپلیکیشن)؛
  • تبلیغات اقدامی: برای هر اقدام – که خودتان تعیین می‌کنید – خرج می‌کنید.

طبق گزارش ۱۴۰۰ ادتریس، پس از بررسی رفتار ۹۰ میلیون کاربر ایرانی مشخص شد که حدود ۴۶ درصد نصب‌های اپلیکیشن‌های حوزه مالی، آموزش و سبک زندگی از طریق تبلیغات بوده است.

این تنها یکی از آمارهایی است که نشان می‌دهد چرا باید به فکر تبلیغات درون اپلیکیشن باشید. بیایید دلایل بیشتری را با یکدیگر بررسی کنیم.

 

با تبلیغات درون اپلیکیشنی یکتانت، ۳۰ میلیون کاربر فعال ماهانه را در معتبرترین برنامه‌ها و بازی‌ها هدف بگیرید!

با تبلیغات درون اپلیکیشنی یکتانت، ۳۰ میلیون کاربر فعال ماهانه را در معتبرترین برنامه‌ها و بازی‌ها هدف بگیرید!

مشاهده تعرفه‌ها arrow-left

 

چرا باید به فکر تبلیغات اقدامی و درون اپلیکیشنی باشیم؟

وقتی شما در تبلیغات اقدامی، فقط زمانی هزینه می‌کنید که کاربر اقدامی تعیین‌شده را انجام می‌دهد، نتیجهٔ بهتری خواهید گرفت، از هزینه‌های اضافی در امان خواهید بود و در آخر هم نرخ بازگشت هزینه تبلیغات (ROAS) را خیلی راحت محاسبه می‌کنید.

دقت کرده‌اید که اغلب اطرافیان و حتی خود شما سعی می‌کنید همه‌چیز رو در گوشی تجربه کنید؟ از دیدن فیلم و سریال گرفته تا پرداخت خلافی و خرید بلیت هواپیما.

تبلیغات درون اپلیکیشن‌های محبوب ایرانی ظرفیتی متفاوت از وب با کلی مخاطب اختصاصی دارد. این همان جایی است که می‌توانید گروه مشتریان خود را در جاهای بیشتری هدف بگیرید و با وسعت بیشتری وارد عمل شوید.

در کمپین‌های اقدامی، این فرصت را دارید که کاربر را با توجه به جایگاه‌های تبلیغاتی از طریق نمایش ویدیو با هزینهٔ مناسب و کیفیت بهتری از بنر جذب کنید.

از طرفی، چون هدف از تبلیغات خود را در این نوع کمپین‌ها مشخص می‌کنید، بهینه‌سازی و اختصاص حجم نمایش روی اقدام مدنظر شماست. همین مسئله به صرفه‌جویی در بودجه منجر می‌شود؛ چراکه شما برای نمایش تبلیغی که به اقدام موردنظرتان ختم شده است، هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید.

با این تفاصیل، تبلیغات درون اپلیکیشنی سبد تبلیغات دیجیتال شما را کامل می‌کند، به مخاطب باکیفیت‌تری ختم می‌شود و در نهایت هم هزینه‌ها را کاهش می‌دهد.

قبل از اینکه به سراغ فرمت تبلیغات درون اپلیکیشنی برویم، اجازه دهید یک پلتفرم جذاب را به شما معرفی کنیم که به شما کمک می‌کند تبلیغات خود را به بهترین شکل انجام دهید.

خبرنامۀ یکتانت را از دست ندهید!
خبرنامۀ یکتانت را از دست ندهید!

هر هفته یک محتوای اختصاصی همراه با جدیدترین مقالات، اخبار و نکات آموزشی بازاریابی و تبلیغات را برای شما می‌فرستیم.

ادیوری، پلتفرم تبلیغات درون اپلیکیشن و بازی یکتانت

یکتانت پس از شناسایی نیاز بازار برای اجرای تبلیغات درون اپلیکیشن و بازی، ادیوری را به مجموعه اضافه کرد تا بتواند با بهره‌گیری از الگوریتم‌های هوشمند بهینه‌سازی، بیشترین بازدهی از نمایش تبلیغات در برنامه‌ها و بازی‌های ایرانی را برای کسب‌وکارها رقم بزند.

ادیوری به شما کمک می‌کند تبلیغات خود را در بیش از هزار بازی و برنامهٔ محبوب ایرانی با بیش از ۳۰ میلیون کاربر فعال ماهانه نمایش دهید.

با کمک این پلتفرم، می‌توانید تبلیغات خود را در ۳ جایگاه بنری، همسان و ویدئویی به دست مخاطبان خود برسانید.

شما می‌توانید کمپین تبلیغاتی خود را با هدف افزایش نصب اپلیکیشن (CPL)، دریافت شماره تلفن لید (CPL)، اقدام موردنظر در وب‌سایت مثل پرکردن فرم (CPA)، نمایش ویدیوی برند (CPCV) و تبلیغات کلیکی (CPC) را در ادیوری اجرا و مدیریت کنید.

پلتفرم ادیوری با نمایش‌دهندگان مختلفی همکاری می‌کند. برترین نمایش‌دهندگان تبلیغات اقدامی را در تصویر زیر ببینید:

 

برترین نمایش‌‌دهندگان تبلیغات درون اپلیکیشنی یکتانت

 

از آن گذشته، همان طور که می‌دانید اوضاع پرداخت درون اپلیکیشنی زیاد خوب نیست. به همین دلیل، ادیوری این امکان را فراهم کرده است که صاحبان اپلیکیشن‌های رایگان بتوانند درآمد خوبی کسب کنند و برنامه را سرپا نگه دارند.

به‌دنبال آن، اپلیکیشن‌های زیادی به‌عنوان نمایش‌دهنده در این پلتفرم ثبت‌نام می‌کنند. ثبت‌نام آن‌ها به‌معنای فرصت بیشتر برای نمایش تبلیغ شماست.

حالا که با پلتفرم ادیوری آشنا شدید، وقت آن است که فرمت‌ها و مدل‌های مختلف تبلیغات درون اپلیکیشن را همراه با نمونه بررسی کنیم:

 

فرمت تبلیغات درون اپلیکیشن

هنگام تبلیغات در ادیوری، با بارگذاری آیتم‌های تبلیغ (مانند عنوان، توضیحات، آیکون، تصویر و ویدیو) بدون نیاز به اینکه برای هر جایگاه تبلیغاتی طراحی ویژه‌ٔ آن را انجام دهید، به یک محتوای تبلیغاتی سازگار در همه‌ٔ سایزهای موردنظر می‌رسید.

پلتفرم به‌صورت کاملاً هوشمند، محتوا را تولید می‌کند و در جایگاه‌های مناسب آن قرار می‌دهد. در نتیجه، شما  با صرف زمان کمتر، امکان نمایش در کلیهٔ ظرفیت‌های تبلیغاتی موجود در اپلیکیشن‌ها را خواهید داشت.

چه جایگاهایی در دسترس شما است؟ بیایید ببینیم:

 

انواع جایگاه‌های تبلیغاتی در کمپین‌های اقدامی (درون اپلیکیشنی)

شما می‌توانید تبلیغات خود را با کمک ادیوری در ۴ جایگاه بنری، بینابینی، همسان و جایزه‌ای به مخاطب نشان دهید. در ادامه، هر ۴ جایگاه را با کمک چند نمونه واقعی بررسی می‌کنیم:

 

۱. جایگاه تبلیغات بنری (Banner Ad)

جایگاه بنر یکی از رایج‌ترین و ساده‌ترین انواع جایگاه نمایش تبلیغ است که در بخش‌ها و قسمت‌های خاصی از برنامه در معرض دید کاربران قرار می‌گیرد. برای اینکه بدانید این تبلیغ به چه شکلی به مخاطب نمایش داده می‌شود، به ۲ نمونهٔ زیر نگاه کنید:

 

جایگاه بنری تبلیغات درون اپلیکیشن

 

۲. جایگاه تبلیغات تمام‌صفحه بینابینی (Interstitial Ad)

تبلیغات در جایگاه بینابینی به‌صورت تمام‌صفحه در زمان‌های مختلف، به کاربران در حین جابجایی بین صفحات اپلیکیشن نمایش داده می‌شوند. برای مثال، وقتی کاربر یک مرحله از بازی را انجام می‌دهد و قرار است به مرحلهٔ بعد برود، تبلیغ را می‌بیند. تصویر زیر یکی از نمونه تبلیغات تمام‌صفحه بینابینی است:

 

نمونه تبلیغات تمام‌صفحه بینابینی

 

۳. جایگاه تبلیغات همسان (Native)

تبلیغات با حفظ یکپارچگی ساختار برنامه با استفاده از قالب‌های متناسب با برنامه‌، در این جایگاه قرار گرفته و تجربهٔ کاربری را بهبود می‌بخشند. این تبلیغات از نظر ظاهری تفاوتی با برنامه یا بازی میزبان (نمایش‌دهنده) ندارند و همین مسئله شانس تبدیل کاربر را بیشتر می‌کند.

 

۴. تبلیغات ویدیویی درون برنامه‌ای جایزه‌ای (Rewarded Video)

جایگاه تبلیغات ویدیویی جایزه‌ای از موثرترین انواع جایگاه‌های آگهی اپلیکیشنی است که تصویری ماندگار از برند شما می‌سازد و آگاهی از برندتان را افزایش می‌دهد.

با نوشتن سناریوی مرتبط با کمپین و تولید ویدیویی تعاملی، می‌توانید با کاربر ارتباط ایجاد کنید و اعتمادش را به دست آورید؛ همچنین به کاربران این امکان را می‌دهید تا بسته به میل خود، مشاهده یا عدم مشاهده تبلیغات را انتخاب کنند.

در این نوع تبلیغات، کاربران به‌ازای مشاهده میزان معینی از تبلیغات یا برای انجام برخی فعالیت‌های از پیش تعیین‌شده، جایزه دریافت می‌کنند.

 

هزینهٔ انواع کمپین‌های ادیوری چگونه محاسبه می‌شود؟

همان طور که مشاهده کردید، شما می‌توانید کمپین‌های مختلفی را با اهداف گوناگون در ادیوری اجرا و مدیریت کنید. نحوهٔ محاسبهٔ تعرفه تبلیغات در اپلیکیشن در هر نوع کمپین با دیگری متفاوت است. این مسئله به شما کمک می‌کند فقط زمانی برای تبلیغات خرج کنید که اقدام موردنظرتان توسط کاربر انجام شده باشد.

برای مثال، ممکن است شما به‌دنبال افزایش نصب اپلیکیشن خود باشید. در این حالت، بهتر است کمپین نصب اپلیکیشن را انتخاب کنید تا فقط برای هر نصب هزینه کنید.

نحوهٔ محاسبهٔ هزینهٔ تبلیغات در هر نوع کمپین را می‌توانید در جدول زیر ببینید:

نوع کمپین نام کمپین پرداخت به‌ازای
تبلیغات کلیکی CPC هر کلیک روی دکمه فراخوان
نصب اپلیکیشن CPI هر نصب اپلیکیشن
تبلیغات نمایشی CPCV هر نمایش کامل ویدیو
جذب مخاطب CPL هر دریافت شماره تلفن لید
اقدامی CPA هر اقدام موردنظر انجام‌شده

 

تا اینجای مقاله، با پلتفرم ادیوری و انواع کمپین‌های تبلیغات درون اپلیکیشنی آشنا شدید. اجازه دهید در بخش‌ آخر، سرویس ریتارگتینگ این پلتفرم را هم بررسی کنیم تا ببینید چگونه می‌توانید کاربران را به اپلیکیشن خود برگردانید.

 

سرویس تبلیغاتی ریتارگتینگ (Retargeting)

از کمپین‌های ریتارگتینگ یا همان هدف‌گیری مجدد برای برگرداندن کاربران به اپلیکیشن استفاده می‌شود.

با کمک این سرویس، تبلیغات خود را با اهدافی مثل ثبت‌نام یا اطلاع‌رسانی دربارهٔ محصول یا خدمت جدید به کاربری نشان می‌دهید که حداقل یک بار از اپلیکیشن شما استفاده کرده باشد. چنین کاربری به احتمال زیاد به محصول یا خدمت شما علاقه‌مند بوده است؛ بنابراین او را از دست نمی‌دهید.

 

تبلیغات درون اپلیکیشن و بازی = جذب حداکثر مشتری

همان طور که مشاهده کردید، تبلیغات در برنامه‌ها و اپلیکیشن‌ها را می‌توانید خیلی راحت از طریق پلتفرم ادیوری انجام دهید؛ فرصتی خوب برای جذب مشتری، افزایش نصب اپلیکیشن یا هر اقدامی که هدف شماست.

در این مقاله، تبلیغات درون اپلیکیشنی را بررسی کردیم. کسب‌وکارها زیادی به این نوع تبلیغات بیش از پیش روی آورده‌اند. شما هم می‌توانید یکی از آن‌ها باشید.

سؤال‌ها و دغدغه‌های خود را با ما در بخش نظرات در میان بگذارید تا کارشناسان ما شما را راهنمایی کنند.

نظرات کاربران8 نظر

    1. خوشحالیم اینو می‌شنویم 🙂
      ممنون که با دادن فیدبک در این مسیر همراه ما هستین.

    1. سلام آقای تجلی
      وقت بخیر
      شما می‌تونین شماره‌تلفن خودتون رو توی کامنت‌ها بنویسین که همکارانم با شما تماس بگیرن.

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *